Over ons

Iedere gemeente een energiefonds

Energiefondsen Nederland neemt je mee in het proces van verduurzaming. Want als jouw bedrijf of instelling een duurzame slag wil maken, moet dat toch laagdrempelig kunnen? Wij hebben de expertise om jou daarbij te helpen.

Het begin

Energiefondsen Nederland is ontstaan uit het Oldenzaals Energiefonds. In 2016 wilde de gemeente Oldenzaal bedrijven en organisaties ondersteunen bij verduurzaming. Voor de gemeente was het belangrijk dat het instrument kostenneutraal was. Guido Hoek en Boy Peters, ervaren fondsmanagers, hebben destijds dit fonds volledig opgezet. Al snel blijkt dat andere gemeenten ook baat hebben bij een dergelijk energiefonds. Daardoor is Energiefondsen Nederland uitgegroeid tot een landelijk adviesbureau.

Thuis in elk domein

De specialisten van Energiefondsen Nederland helpen al jaren verschillende partijen bij het verduurzamen van hun panden en processen. Dankzij de juiste adviezen hebben zowel de leningnemer als de gemeente geen zorgen over de verstrekte lening.

Transparant en vertrouwd

Veiligheid en vertrouwen staan bij ons voorop. Bij het opzetten en beheren van energiefondsen is er namelijk geen ruimte voor risico’s of onduidelijkheden. Daarom werkt Energiefondsen Nederland 100 % transparant.

Hoe werkt het?

Ons team van experts

Energiefondsen beschikt over ervaren medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van financieren, duurzaamheid, energie, subsidies en projectontwikkeling.

Drs. Boy Peters MBA

Fondsmanager

Vincent Oude Nijhuis

Specialist Duurzaamheid & Financiering

Yuen van de Peppel – Wong

Compliance Manager

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.